1 september 2022

Interview cohousing Academie


In dit interview maken we kennis met vier bewoners van Cohousing Academie in Turnhout: Betje, Jan, Rit en Jef. Zij wonen al een tijdje in deze cohousing en zijn de buren van onze Oak Tree studio’s die binnenkort opgeleverd worden. De Academie in Turnhout is een prachtig collectief woonproject met een rijke culturele geschiedenis, een groene oase middenin het centrum van Turnhout. 

Ik word ontvangen op het aangename terras van Betje en Jan. Ook Rit en Jef komen aansluiten voor een gesprekje over het leven in cohousing Academie. Het is een mooie zomerdag en het lijkt wel een gezellig vakantieoord, en toch bevinden we ons in het hart van Turnhout.Oak Tree: “Wat zijn voor jullie de voordelen om in de stad Turnhout te wonen?”

Rit: “Ik ben geboren en getogen in Turnhout.  Na 40 jaar in Oud-Turnhout gewoond te hebben, zijn we teruggekeerd naar de stad. Een belangrijke reden hiervoor is toch wel dat het vervoer hier zo makkelijk is, waardoor we onze auto hebben kunnen wegdoen. Die is nu doorgeschoven naar onze jongste dochter, die binnenkort een tweeling verwacht.” 

Oak Tree: “Het is me ook opgevallen dat hier veel gefietst wordt in deze stad.”

Betje: “Ja, het is zeker een fietsstad. En de gemeente wil nog meer faciliteiten creëren voor de fietsers.”

Jan: “Klopt. Onze buurman Wout is daar een enthousiaste pleitbezorger van (n.v.d.r.: Wout Baert is coördinator van het Fietsberaad Vlaanderen, een kenniscentrum voor het fietsbeleid in Vlaanderen.). Een andere grote troef van de stad Turnhout is de makkelijke ontsluiting naar de grote natuur hier vlakbij: het Turnhouts Vennengebied, De Liereman en de Gewestbossen.”

Betje: “Ja, dat is een ongelofelijke troef. Via de voetgangersbrug bevind je je zo in het groen.”

Jan: “We zitten hier in Turnhout trouwens ook op de pelgrimsroute vanuit Nederland naar Compostella en Rome. Voor de wandelaars is Turnhout de eerste stad die ze in België passeren. Turnhout ligt zeer centraal, op zo’n 40 km van omliggende steden, zoals Breda, Antwerpen, Diest, Eindhoven.”

Jef: “Als troef wil ik toch ook zeker Cultuurhuis de Warande vermelden, met een prachtig cultureel aanbod en een fijn eetcafé, waar ik mijn krant ga lezen, op 50 meter van onze deur.”

Jan: “Ze hebben er kranten en tijdschriften ter beschikking van over heel de wereld.”

Betje: “Het is een cultureel centrum met een divers aanbod. Je kan er ook cursussen volgen.”

Jef: “Klopt. En je kan er ook terecht voor een georganiseerde fietstochten, wandelingen, bustochten.”Oak Tree: “Jullie wonen hier in een cohousingbuurt. Hoe verschilt dit met hoe jullie voordien woonden?”

Rit: “We hebben 30 jaar in een oud klooster in Oud-Turnhout gewoond. We zochten iets met een ziel, maar dat is moeilijk te vinden in nieuwbouw. Hier wonen we zo prachtig en echt in het hartje van Turnhout.”

Jef: “We zijn dus van een huis naar een appartement verhuisd. En het voelt hier precies alsof we op vakantie zijn. We hebben veel lichtinval en een mooi uitzicht op de binnentuin. Door kleiner te gaan wonen, hebben we alle ballast achtergelaten.”

Rit: “Dat is wel een zware oefening geweest. Maar we hebben er onze tijd voor kunnen nemen. En het voelt lichter aan nu, zonder die ballast.”

Jef: “Op een half jaar tijd is iedereen verhuisd. Allemaal mensen die hun uiterste best willen doen om een gemeenschap op te bouwen. Vroeger hadden we in de straat ook wel contact met de buren, maar hier is dat toch hechter.”

Rit: “Eigenlijk vormen we een kleine wijk. Hier wonen geeft een veiligheidsgevoel. Je staat er nooit alleen voor.”

Jan: “Er zijn inderdaad mensen die hier voor anderen zaken regelen.”

Jef: “Klopt. We hebben hier in de groep heel veel knowhow. Buren die bouwtechnische zaken opvolgen, noden zien, technisch en juridisch op de hoogte zijn. Ze komen uit verschillende beroepssectoren en kijken hierdoor vanuit verschillende invalshoeken naar de situatie, en dat is zeer verrijkend.”

Betje: “Daarom zal het ook zo fijn zijn om de bewoners van Oak Tree te verwelkomen. We kijken daar naar uit.”

Jef: “In een cohousing is het ook belangrijk om wederzijds respect te hebben en elkaars privacy te respecteren. We leven dicht bij elkaar.”

Jan: “Dat is inderdaad een belangrijk punt om mee rekening te houden. Maar dat verloopt hier gelukkig zeer goed.”Oak Tree: “Hoe is de samenstelling van de bewonersgroep?”

Betje: “Er zijn hier twee gezinnen met 3 grote kinderen. Verder varieert de leeftijd tussen de 30 en de 80 jaar.”

Jan: “We hebben hier onder andere een pianist, die we regelmatig mooi horen spelen.”

Rit: “Ja, qua leeftijd zit de grootste groep tussen de 60 en de 75 jaar, volgens mij. Er zijn geen kleine kinderen, de jongste is 13 jaar. Maar er komen wel kleinkinderen op bezoek, die dan soms spelen in ons gemeenschappelijk zwembad.”

Oak Tree: “Hoe wordt de buurt georganiseerd? Zijn er werkgroepen en activiteiten?”

Rit: “Er zijn inderdaad een aantal werkgroepjes, maar sommige zijn nog in een opstartfase. Er is bijvoorbeeld een feestcomité.”

Jef: “Dat is een klein groepje van bewoners die activiteiten organiseert. Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we Café Ateljee. Iedereen brengt dan een eigen drank mee. Je mag ook schenken van jouw drank. We hebben al een fietstocht naar Baarle-Hertog georganiseerd. Voor de Opening van het zwembad hielden we een feestje. En we hebben ook een opendeur voor de buren van ons project en een familiedag georganiseerd. Maar ook spontaan spreken we via onze Whatsapp-groep soms af, om bij voorbeeld samen een ijsje te gaan eten. Onze buurvrouw Martine brengt ons krantje uit, waar telkens een interview met een bewoner in staat, en een tijdslijn met wat er in De Academie gebeurd is in de weken voordien, en foto’s.”

Betje: “Het feestcomité doet echt zijn best. Met Nieuwjaar zijn ze Drie Koningen gaan zingen bij alle buren van De Academie, waarbij ze het programma voor de weken nadien bekend maakten.”

Jef: “En als er iemand verjaart, organiseren we Toeters en Bellen. We spelen dan muziek en er wordt gezongen. Onder de buren spelen we ook spelletjes, zoals Rummikub. We hebben een goede VME-vergadering. Die mensen werken hard en volgen de openstaande bouwpunten op. Het onderhoud van de gemeenschappelijke delen wordt geregeld. We onderhouden de tuin samen, er zijn klusjesdagen. En ook niet onbelangrijk: er is een petanquecomité (lacht).”

Betje: “Vier maal per jaar is er inderdaad een klusjesdag. Vooraf overleggen we dan wat er moet gebeuren en dan vliegen we er die dag met z’n allen in en hebben we meestal om 11u al gedaan. De laatste keer hebben we ook samen ontbeten, heel gezellig. Iedereen brengt dan zijn eigen ontbijt mee.”Oak Tree: “Hebben jullie al contact gehad met één van de Oak Tree bewoners?”

Rit: “Ja, we hebben kunnen kennismaken met Lander op de burendag. We betrekken hem ook in onze mailcommunicatie naar alle bewoners. We kijken er naar uit om de Oak Tree bewoners hier te verwelkomen.” Ik woon hier heel goed, en heb nog steeds het vakantiegevoel dat ik had als ik naar hier verhuisde.”

Oak Tree: “Heel erg bedankt voor dit interview en de fijne ontvangst!”Interview cohousing Academie

Kunst in Wijg & Co

29 april 2024

Lees meer

Nieuwe groep in Qville

Welkom aan de nieuwe bewoners van Qville

28 februari 2024

Lees meer

Samuel op de cover

Samuel staat fier op de cover van Meise Magazine

26 februari 2024

Lees meer

NIEUW - Kandidatenlijst

Stel je kandidaat, neem een reservatie voor jouw regio.

26 februari 2024

Lees meer

Het verhaal van Dirk, papa van Sam

Dirk neemt ons mee in het Oak Tree verhaal van zijn zoon Sam.

22 november 2023

Lees meer

Ding Dong...

Ding Dong...

7 november 2023

Lees meer

Babbel met Brian

Maak kennis met Brian, hij huurt een Oak Tree woonunit in Eksternæst

3 oktober 2023

Lees meer

Binnenkijken bij Anna Roza en Fien

Ook benieuwd hoe de Oak Tree woonunits zijn ingericht door de nieuwe bewoners?

26 september 2023

Lees meer

Nieuw Project Compagnie in Mechelen

Cohousing Compagnie met Oak Tree Studio's

8 augustus 2023

Lees meer

Joris en de Haas

Joris en de Haas, een nieuw sprookje ?

21 juni 2023

Lees meer

Special Olympics starring Elisabeth

Elisabeth, een bewoonster uit Wijg en Co won een gouden medaille bij de special Olympics

25 juni 2023

Lees meer

Negenhoek in de kijker

Schuren, schuren.... lang zal het niet meer duren.

25 juni 2023

Lees meer

Welkom nieuwe bestuursleden

16 mei 2023

Lees meer

Eerste kennismaking met Cirk te Hasselt

Eerste live kennismaking met het Project Cirk te Hasselt

9 mei 2023

Lees meer

De Academie zet zijn deuren open

Even binnenkijken in de studio's van de Academie.

29 april 2023

Lees meer

Sleuteloverdracht in Negenhoek

Overdracht van de sleutels van onze studio's te Kortenberg.

24 april 2023

Lees meer

Welkom Maya in ons team

Extra ondersteuning met een nieuwe maatschappelijk werker

28 maart 2023

Lees meer

Nieuw Project Cirk in Hasselt

Het nieuws mag eindelijk de wereld in. Ons nieuwste project komt in Hasselt.

27 maart 2023

Lees meer

Gilles Dupont presenteert samen met Koen Wauters op VTM

In het voorjaar van 2023 presenteert Gilles samen met Koen Wauters het programma "Alles voor de spelen" op VTM.

20 maart 2023

Lees meer

Gezocht nieuwe bestuurders B

We zijn op zoek naar nieuwe bestuurders B voor onze raad van bestuur.

7 maart 2023

Lees meer

Samenhuizendag 27 mei 2023 Oak Tree @ Wijg&Co

Nieuwsgierig naar een cohousing? Kom op zaterdag 27 mei een kijkje nemen in Cohousing Wijg&Co te Wijgmaal.

7 maart 2023

Lees meer

Ons Team en hun functietitels

Voorstelling van het Oak Tree Team en hun originele functietitels

21 februari 2023

Lees meer

Welkom Jona in ons team

Oak Tree Projects bouwt verder. We bouwen niet alleen meer studio's, we bouwen ook aan ons team. Sinds 9 januari versterkt Jona ons team. Hij zal alle bouw gerelateerde zaken opvolgen.

10 januari 2023

Lees meer

Werfbezoek Negenhoek

Een werkbezoek of beter gezegd een geschenk voor onze toekomstige bewoners van Negenhoek.

10 januari 2023

Lees meer

Werfbezoek Eksternæst

Een werkbezoek of beter gezegd een geschenk voor onze toekomstige bewoners van Eksternæst.

10 januari 2023

Lees meer

Gezellige babbel met bewoner Yourick

Yourick verhuisde eind oktober naar zijn Oak Tree Studio in Cohousing De Academie. We gingen op bezoek...

16 december 2022

Lees meer

Jan en Gemma, de ouders van Yourick

Je zoon verhuist naar een Oak Tree studio. Hoe is dat voor de ouders? Wij vroegen het aan Gemma en Jan, de ouders van Yourick.

16 december 2022

Lees meer

Oak Tree en Triginta slaan de handen in elkaar

De samenwerking tussen Triginta en Oak Tree is een feit. Wij bouwen verder aan onze grote dromen.

16 november 2022

Lees meer

Oak Tree Projects werft aan

Ben jij, of ken jij de geschikte persoon om ons team te komen vervoegen?

17 oktober 2022

Lees meer

Sleuteloverdracht in Turnhout

Zaterdag 8 oktober was het dan eindelijk zover. Onze 4 nieuwe bewoners van De academie ontvingen hun sleutel....

11 oktober 2022

Lees meer

Welkom Ilse in ons team

Ons Team is zonet met 50 % gegroeid ! Onze gloednieuwe medewerker stelt zich graag voor.

4 oktober 2022

Lees meer

Bewoner Habib en begeleidster Anne

In dit interview maken we kennis met Habib, één van onze bewoners van het Oak Tree huis in De Okelaar in Wolvertem. Habib kwam in 2020 naar België als niet-begeleide minderjarige vluchteling, afkomstig uit Eritrea.

11 augustus 2022

Lees meer

Negenhoek in the picture

Foto album van de werf van cohousing Negenhoek - Kortenberg

4 augustus 2022

Lees meer

Eksternæst

Foto album van de werf van cohousing Eksternæst - Deurne

3 augustus 2022

Lees meer

Anna

Onze nieuwe bewoner van het Oak Tree huis in Eksternaest stelt zich graag voor. Wat fijn om zo'n enthousiasme te lezen!

27 juni 2022

Lees meer

The Walnut Tree

Kijktip! Studente visuele antropologie Kato Smits maakte een prachtige documentaire over haar verblijf in de Okelaar.

14 januari 2022

Lees meer

Nieuwjaarsbrief Oak Tree Projects 2022

Wat heeft het komende jaar in petto voor Oak Tree Projects? Lees het in onze nieuwjaarsbrief van 2022.

28 januari 2022

Lees meer

Elisabeth en Danaë

Alin vzw kwam op bezoek in Wijg & Co (Wijgmaal) bij Elisabeth en Danaë. Het resultaat was een mooie en eerlijke getuigenis van de twee zussen.

28 december 2021

Lees meer

Kerst sfeerbeelden van onze cohousings

Onze allerbeste wensen voor een warme en gezellige eindejaarsperiode aan de (toekomstige) Oak Tree bewoners, hun familie, vrienden en netwerk, de vele buren, onze investeerders en onze partners!

23 december 2021

Lees meer

Sam

De bouw van cohousing Eksternaest in Deurne is volop bezig. Toekomstige Oak Tree bewoner Sam deelt zijn ervaringen over het project in afwachting van zijn verhuis. Gouden tip: hier zijn nog 3 studio's beschikbaar!

23 december 2021

Lees meer

Herfst sfeerbeelden van onze cohousings

We maakten deze herfst een aantal foto’s van de cohousings waar we Oak Tree huizen voorzien. Wij zijn trots op onze mooie woonprojecten en delen dit graag. Geniet mee van de mooie omgeving van onze woonprojecten.

1 december 2021

Lees meer

Workshop en werfbezoek in De Okelaar

Nu onze studio’s in De Okelaar meer vorm beginnen te krijgen, nodigden we onze toekomstige bewoners en hun netwerk uit voor een eerste workshop in feest- en eetzaal “De Stoof” in het paviljoen van De Okelaar.

1 december 2021

Lees meer

Platform voor coöperatief wonen

Een platform van Architectuurwijzer vzw en Cera met meer coöperatief wonen in Vlaanderen als ambitie. Met duidelijke informatie over het wat en waarom van coöperatief wonen en vooral ook voor wie. We hadden het zelf niet beter kunnen uitleggen.

11 juli 2021

Ontdek het platform

Op bezoek in Academie, Turnhout

Een groot verwarmd zwembad, paadjes van kasteelgrind, zitbanken om te genieten van de mooie bloemen en planten en een plataan van wel 6 meter hoog. De mooie buitenruimte van Academie geraakt stilaan afgewerkt. En jij mag al dat moois deze zomer met eigen ogen komen aanschouwen.

6 juli 2021

Lees meer

Jaarverslag 2020

Ieder jaar opnieuw maken we de balans op van het voorbije boekjaar. Hoe hebben we onze missie gerealiseerd? Welke projecten zitten in de pijplijn? Welke prijzen en subsidies mochten we ontvangen? En hoe zit het nu met Oak Tree Care Too?

30 juni 2021

Lees hier ons jaarverslag 2020

Instapklare studio vrij vanaf 1 juni

In Qville, Essen, komt een Oak Tree studio vrij vanaf 1 juni. Heb je een ondersteuningsnood, erkend door het VAPH, en wil je graag betaalbaar wonen in een sociale en luxueuze cohousing? Dan is dit je kans. Neem contact met ons op en wie weet, woon jij binnenkort in deze instapklare duplex studio.

18 mei 2021

Lees meer

Winwinner succescase

Maar liefst 86 personen investeerden in Oak Tree huisvesting via onze Winwinner campagne. Een echte succescase dus. Maar wat als je de boot hebt gemist en toch nog wil investeren?

6 april 2021

Lees meer

Getuigenis Samuel

Cohousing De Okelaar heeft nog één Oak Tree studio vrij. Maak kennis met Samuel én de cohousing in deze video.

31 maart 2021

Lees meer

Coup de coeur

In het mooie decor van cohousing Academie mocht Oak Tree Projects een 'Coup de Coeur' ontvangen van klanten en medewerkers van BNP Paribas Fortis Private Banking.

16 maart 2021

Lees meer

Welkom Kim in ons team

Dankzij de projectsubsidie kwaliteitsvol wonen van de provincie Antwerpen konden we op zoek naar een extra paar handen om het inclusief wonen verder te helpen uitbouwen. We moesten gelukkig niet ver zoeken, want een toekomstige buurvrouw van één van onze Oak Tree huizen bleek de geschikte vrouw voor de job. Wij stellen jullie dan ook graag voor aan onze gloednieuwe medewerker Kim.

15 maart 2021

Lees meer

Wijzigingen in de raad van bestuur

We nemen met spijt afscheid van Myriam Vereecke en Paul Huyghe en danken hen uitdrukkelijk voor de voorbije jaren. Met Gert Cowé verwelkomen we extra kennis in vastgoedontwikkeling gecombineerd met een down-to-earth aanpak en een passie voor maatschappelijke meerwaarde.

28 februari 2021

Lees meer

Groeifinanciering via Winwinner

Er zitten flink wat nieuwe inclusieve projecten in de pijplijn. En daar hebben we extra kapitaal voor nodig. Om die groeifinanciering op te halen werken we samen met Winwinner, een platform voor crowdlending en winwinleningen.

1 december 2020

Lees meer

Strategische versterking dankzij het Venture Philantropy Fonds

Het Venture Philantropy Fonds steunt sociale ondernemingen die zich inzetten voor sociale inclusie in België. Oak Tree Projects werd onlangs geselecteerd als één van die sociale ondernemingen. Gezien onze sterke groei op dit moment meer dan welkom.

Lees meer

Geen warmste week, toch een warme actie

Ook al ziet de Warmste Week er dit jaar anders uit, dit warme initiatief toont dat iedereen een verschil kan maken en kan bijdragen. En dat je helemaal niet hoeft te wachten op Studio Brussel. Een heuse inspiratie voor één ieder die Oak Tree vzw wil steunen.

Lees meer

Oak Tree Care Too cvso

Vanwege een fout advies bij de opstart, voldoet cohousing Papiermoleken niet aan de strenge voorwaarden van het VAPH. De Oak Tree bewoners op straat zetten, was voor ons uiteraard geen optie. Dus gingen we op zoek naar een oplossing.

Lees meer

Jaarverslag 2019

Op 25 april ging onze Algemene Vergadering door. Dit jaar geen bezoek aan één van onze projecten en geen gezellig bewonersfeest. Wél een geslaagde online vergadering.

Lees hier ons jaarverslag

Project in de kijker - De Okelaar

De Okelaar is een cohousing in de dorpskern van Wovertem, met ruimte voor drie Oak Tree bewoners. Samuel reserveerde als eerste en kijkt al uit naar zijn buren.

Lees meer

Tijdelijke aanpassing van onze werking

Bijzondere tijden vragen bijzondere maatregelen. Ook wij hebben onze werking aangepast om de nodige voorzorgen te nemen tegen de verspreiding van Covid-19.

Lees meer

Aan tafel met Koningin Mathilde

Ter gelegenheid van internationale vrouwendag kwam Koningin Mathilde op bezoek in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant. Samen met 10 andere sterke vrouwen mocht gedelegeerd bestuurder en mede-oprichter Danaë Van den bossche mee aan tafel met de Koningin.

Lees meer

Eerste bewoning in Qville, Essen

Wij zijn bijzonder trots om aan te kondigen dat ons allereerste project Qville in Essen bewoond is, zo’n twee en een half jaar na onze oprichting. We kregen een professionele fotograaf over de vloer in kader van onze finaleplaats in de Chivas Venture én PMV maakte een mooie video in deze idyllische setting.

Lees meer

Finalist Chivas Venture 2019

We vieren twee keer feest, want Oak Tree Projects werd ook geselecteerd als Belgische finalist van de Chivas Venture, een wereldwijde zoektocht naar sociale ondernemers die hun onderneming gebruiken om een betere wereld te creëren.

Lees meer

De Radicale Vernieuwers 2019

Wat een eer. Oak Tree Projects werd uit meer dan 200 inzendingen verkozen tot één van de tien finalisten van de Radicale Vernieuwers 2019.

Lees meer

Fotoverslag van De Warmste Week 2019

Dit jaar was Oak Tree vzw voor het eerst één van de goede doelen van De Warmste Week. Onze toekomstige bewoners, hun ouders en vrienden organiseerden heel wat acties.

Lees meer

De warmste week 2019 voor Oak Tree vzw

Wind, regen en koude temperaturen kunnen ons niet meer tegen houden, want wij krijgen het warm van alle acties die reeds werden opgestart voor Oak Tree vzw.

Lees meer

Een infosessie en bewonersvergadering

Voor onze bewoners start alles met het bijwonen van een infosessie, waarna ze zich kunnen aanmelden voor een specifiek project. Alle toekomstige bewoners van een project blijven nadien betrokken via periodieke bewonersvergaderingen. We krijgen via dit verslag van een infosessie en bewonersvergadering in Qville een korte blik achter de schermen.

Lees meer

Samenwerking met lokale woonactoren

Op woensdag 16 oktober organiseerde Samenhuizen vzw een studiedag: hoe cohousing en woningdelen faciliteren en stimuleren in je beleid en beleidspraktijk als gemeente, stad of lokale woonactor? Tijdens deze studiedag mochten wij getuigen over inclusie in cohousing en onze ervaring met lokale woonactoren.

Lees meer

Waarom we kiezen voor compact wonen

In wereldsteden zoals New York, Parijs, Londen of Hong Kong is compact wonen helemaal ingeburgerd. Micro-appartementen van 25m² zijn hier geen uitzondering maar eerder de norm. In België staan we nog niet zo ver, maar bij Oak Tree Projects zien we heel wat voordelen, zeker in combinatie met cohousing. (Met foto's van de werf in Qville, Essen)

Lees meer

Oak Tree vzw geboren

Eind 2018 zag Oak Tree vzw het daglicht. Het doel van deze vzw is sociale uitsluiting voorkomen en betaalbaar inclusief wonen in een Oak Tree huis mogelijk maken voor zoveel mogelijk (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. De vzw besteedt hierbij bijzondere aandacht aan minder kapitaalkrachtige kandidaat-bewoners en kandidaat bewoners zonder eigen netwerk.

Lees meer

Qville in de kijker - september 2019

In de gemeente Essen bouwt Heem 43 woningen op een grond van 1,7 hectare. In één van die woningen voorzien we 5 studio's waar bewoners met een ondersteuningsvraag zelfstandig kunnen wonen.

Lees meer

Samenhuizenreis 2019

Danaë vertrok eind april voor vijf dagen op samenhuizenreis en bezocht maar liefst 9 verschillende cohousing gemeenschappen. Zij keerde terug met heel wat nieuwe ideeën en inspiratie, en honderden foto's. Wij gaven haar de moeilijke opdracht een selectie te maken van een vijftal foto's en key takeaways.

Lees meer

Algemene Vergadering 2019

Met een aanwezigheid van 100% van de aandeelhouders A (oprichters), 55% van de aandeelhouders B (bewoners en hun netwerk) en 15% van de aandeelhouders D (sympathisanten) werd het resultaat van het boekjaar 2017-2018 goedgekeurd en de Raad van Bestuur 2019 benoemd.

Lees meer

Van startup naar coöperatie

Tijdens haar postgraduaat Coöperatief ondernemen ging onze voorzitter Michèle op zoek naar wat een goed democratisch bestuur betekent, zowel in de theorie als in de praktijk.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x