Privacy

Wanneer je contact opneemt met Oak Tree Projects cvba-so via mail of telefoon, via een formulier op onze website of ons aanspreekt op een infosessie of beurs, bewaren wij de door jou verstrekte informatie en gebruiken deze om jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Persoonsgegevens

We gebruiken je persoonsgegevens zoals naam, adres, telefoon en e-mail, enkel om:

  • Op je vragen te kunnen antwoorden.
  • Onze dienstverlening te verzorgen.
  • Je persoonlijk op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn.

Gevoelige persoonsgegevens, zoals medische gegevens, of informatie over je persoonlijke situatie of ondersteuningsnood, gebruiken wij enkel na uitdrukkelijke toestemming en alleen om ons aanbod en onze dienstverlening op jouw noden af te stemmen en om gericht op zoek te gaan naar woonprojecten op jouw maat. 

Wij geven je gegevens nooit door aan derden, tenzij op gerechtelijk bevel. We bewaren ze enkel wanneer nodig in het kader van onze dienstverlening en dit gedurende maximaal 5 jaar na laatste gebruik of zoals bepaald door wettelijke verplichtingen (bv. aandeelhoudersregister of boekhouding).

Nieuwsbrief

We sturen je onze nieuwsbrief enkel na uitdrukkelijke toestemming. Je kan die toestemming geven door je te abonneren onderaan deze pagina.

Gegevensverwerking

Voor de verwerking van je gegevens werken wij samen met verschillende gegevensverwerkers. We zien erop toe dat zij voldoende veiligheidsmaatregelen toepassen en voldoen aan de wettelijke vereisten. Een overzicht van de gegevensverwerkers waarmee Oak Tree Projects cvba-so samenwerkt, is beschikbaar op vraag.

De website gebruikt uitsluitend volgende cookies:

NaamHerkomstFunctieBewaartijd
webhero_session
oaktreeprojects.bedirecttot na de sessie
XSRF-TOKEN
oaktreeprojects.be
direct
tot na de sessie
_ga
google.comindirect14 maanden
_ga_CMMLL1185N
google.com
indirect
14 maanden
_gid
google.com
indirect
1 dag
_gat_UA-152874309-36
google.com
indirect
tot na de sessie


Beveiliging

Wij bewaren je gegevens op een veilige plaats, en doen alles wat redelijkerwijs mogelijk is om de veiligheid te garanderen. Mochten je gegevens toch in onrechtmatige handen terechtkomen, zullen we dit onmiddellijk signaleren en het nodige doen om de verspreiding te beperken en dergelijke incidenten in de toekomst te vermijden.

Je rechten

Je blijft zelf eigenaar van de gegevens. Je kan op elk moment vragen om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen via een mailtje naar privacy@oaktreeprojects.be.

Wij zullen dit kosteloos voor jou doen na bewijs van identiteit. Op vraag zullen we alle persoonsgegevens wissen, met uitzondering van gegevens die nodig zijn om onze lopende dienstverlening te blijven garanderen, of die we wettelijk verplicht zijn bij te houden (bv voor het aandeelhoudersregister of de boekhouding).

Nog vragen?

Heb je na het lezen van dit privacybeleid nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via privacy@oaktreeprojects.be.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x