Getuigenissen

Paul en Grietje

In deze getuigenis laten we Paul en Grietje aan het woord. Zij zijn één van de vele toekomstige buren van het Oak Tree huis in Papiermoleken, ons project in Bierbeek.

Lees het verhaal van Paul en Grietje

(oktober 2019)

Danny en Ineke, ouders van Stéphanie

Wij zijn Danny en Ineke, de ouders van Stéphanie. Een kleine twee jaar geleden sprak Stéphanie ons aan over het feit dat ze graag op zichzelf wilde wonen. Met Oak Tree Projects zorgen we ervoor dat zij deze belangrijke stap in haar leven in optimale omstandigheden kan zetten.

Lees het verhaal van Danny en Ineke

(september 2019)

Stéphanie

Mijn naam is Stéphanie en ik ben 24 jaar. Ik ben afgestudeerd als begeleider in de buitenschoolse kinderopvang en ik heb een autisme spectrum stoornis. Het belangrijkste in mijn leven is dat ik alleen kan wonen en dat ik een job kan hebben.

Lees het verhaal van Stéphanie

(april 2019)

Martje

Mijn naam is Martje en ik ben 23 jaar. Voor mij is Oak Tree Projects een droom die uitkomt. Het is de perfecte combinatie tussen wat ik wil (een cohousingproject) en wat ik nodig heb (een omgeving waar er begrip kan zijn voor elkaar en voor mijn ziekte).

Lees het verhaal van Martje

(maart 2019)

Sonja, mama van Glenn

Mijn naam is Sonja, 58j, gehuwd en mama van twee kinderen. Dochter Laura woont met haar vriend en zoontje in Tubize. Zoon Glenn heeft een niet aangeboren hersenletsel sinds januari 2017 en het is voor hem dat we ons engageren bij Oak Tree Projects.

Ik ben maar gelukkig als mijn kinderen gelukkig zijn.

Lees het verhaal van Sonja en Glenn

(januari 2019)


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.