Onze Raad van Bestuur

Onze Raad van Bestuur bestaat uit zes leden. De twee leden voorgedragen door de aandeelhouders A zijn ook mede-oprichters van Oak Tree Projects: Danaë Van den bossche en Michèle Vermeire. Twee leden werden voorgedragen door de aandeelhouders B en vertegenwoordigen de bewoners en hun netwerk: Sonja Corbeels en Kerlijn Moons. Daarnaast zochten we ook twee onafhankelijke bestuurders met expertise in vastgoed en financiën: Maarten Van Breusegem en Gert Cowé.


Danaë Van den bossche

Danaë is een sociaal onderneemster in hart en ziel. Zij behaalde een master in de politieke wetenschappen en een Executive MBA bij Vlerick. Samen met haar man en twee kinderen woont ze in het cohousing project in Wijgmaal, Wijg & Co. Ook haar zus Elisabeth, de inspiratiebron voor Oak Tree Projects, heeft hier een warme thuis. Danaë heeft meer dan tien jaar ervaring in project, quality en risk management, in de bank-, transport- en energiesector, waarvan de laatste 5 jaar als zelfstandig consultant. Sinds eind 2018 kan zij als gedelegeerd bestuurder bouwen aan de inclusieve woondroom van Oak Tree Projects.


Michèle Vermeire

Toen Michèle in mei 2017 in contact kwam met Danaë en haar plan voor Oak Tree Projects, aarzelde ze niet. Niet alleen is dit de perfecte woonoplossing voor haar zoon Wouter, maar ook voor nog meer (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. Mee als oprichter aan de wieg staan was voor haar dus evident. Michèle wil het voorzitterschap ook dit mandaat nog verder zetten. Als ervaringsdeskundige kan ze zich goed inleven in de noden van de bewoners en hun netwerk. Met haar organisatietalent en efficiënte projectaanpak wil ze Oak Tree Projects verder helpen groeien en professionaliseren.


Kerlijn Moons

Kerlijn is mama van twee bijzondere kinderen. Zij heeft een opleiding gevolgd als ontwerper, en geeft les in het middelbaar onderwijs. Ze is op een punt gekomen dat er veel tijd en energie gaat naar de zorg voor de kinderen, maar tegelijkertijd wil ze de voeling met de maatschappij niet verliezen en eerder dan een persoonlijke hobby te starten, wil ze iets betekenen voor andere mensen. De vacature sprak haar meteen aan en hoe meer ze zich verdiept in Oak Tree Projects, hoe meer ze het gevoel heeft haar schouders hieronder te willen zetten.

Gert Cowé

Gert is al bijna zijn ganse professionele leven actief in de vastgoedsector. Hij heeft gewerkt bij diverse vastgoedinvesteerders en -ontwikkelaars. Toen hij bij Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV) werkte, leerde hij in 2017 Danaë en Oak Tree Projects kennen. Bij PMV was Gert verantwoordelijk voor de vastgoedinvesteringen in de zorgsector. Het is daar dat hij geconfronteerd werd met de wachtlijsten voor huisvesting voor mensen met een beperking. De doelstellingen van Oak Tree Projects spraken Gert dan ook onmiddellijk aan. 

Gert is momenteel vennoot van Heem, een ontwikkelaar van cohousingprojecten. Oak Tree Projects werkt ondertussen samen met Heem voor verschillende projecten.

Gert hoopt als onafhankelijk bestuurder Oak Tree Projects de komende jaren te helpen groeien op een financieel gezonde en gestructureerde manier. 

In de nieuwsbrief van februari 2021 stelde hij zichzelf uitgebreid voor. Bert Van Eeckhoudt

Bert brengt 15 jaar sales & marketing ervaring aan boord, die hij opdeed bij bedrijven als The House of Marketing, The Insiders en Danone. 

Hij voelt zich nauw verbonden met het thema inclusief wonen, en hielp in de afgelopen jaren z’n zus in haar zoektocht naar een nieuwe woonomgeving. 

Hij woont samen met z’n gezin in Mortsel.


Fevzi  Yildirim

Fevzi is van opleiding ingenieur in ontwerptechnieken en IT en heeft een PhD in management behaald. 

Hij houdt zijn mandaten als bestuurslid bij de ODISEE Hogescholen en LEVL aan. 

Na 18 jaren ervaring in het onderwijs is Fevzi  sinds oktober 2022 aangesteld als de nieuwe General Manager bij BCFoods, bekend onder de merknaam BelChicken.Delphine Van Waes


Delphine heeft een ruime juridische (vastgoedgerelateerde) ervaring.

Ze wil mee haar schouders zetten onder de missie en visie van Oak Tree zodat steeds meer mensen met een zorgvraag de ondersteuning krijgen die ze verdienen in een future proof zorgmodel. 

Ze is als Head of Legal ook verantwoordelijk voor de juridische opvolging bij vastgoedpartner Triginta.


Ann Viaene


Als nieuwe bestuurder, zet Ann graag haar schouders onder de warme en ambitieuze visie van Oak Tree. 

Haar ervaring in het bedrijfsleven, en binnen marketing, wil ze inzetten om het verhaal van Oak Tree mee te verspreiden, om meer bewoners en toekomstige projecteigenaars te inspireren. 

Tijdens haar periode als Chief Marketing Officer van Armonea (gespecialiseerd in wonen en zorg voor senioren), heeft ze van dichtbij gezien hoe belangrijk een gepaste leefomgeving is, en hoe groot de glimlach kan zijn wanneer dat lukt. Een glimlach die ze hoop veel te zien zowel bij de bewoners, familie, als het team van Oak Tree!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x