Inschrijving infosessie

Een studio gevonden die je doet dromen? Of een project gezien waarover je graag meer wil weten? Schrijf je dan in voor één van onze infosessies. Tijdens de infosessies geven wij uitgebreid uitleg over onze projecten en kan je al je vragen stellen. 

Is er momenteel geen infosessie bij jou in de buurt? Bel of mail ons gerust je vraag. Dan beantwoorden bij die zo snel mogelijk. 

Online infosessies tijdens corona

Tijdens corona gaan al onze infosessies online door. Deelnemen kan eenvoudig. Vul je gegevens in verstuur je inschrijving. Dan krijg je een mail met een link. Via die link kan je een kwartiertje voor de start van de infosessie inloggen. Je volgt de infosessie live via een online omgeving, met beeld én geluid. Vragen stel je via de chat of je microfoon. 

Lukt het je niet om een infosessie te volgen? Bel of mail ons dan gerust je vraag via info@oaktreeprojects.be.

Als eerste op de hoogte

Hoor jij het graag als eerste als we een nieuw project hebben? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. 

Oak Tree Projects gebruikt je gegevens enkel om je in te schrijven en je op de hoogte te houden. Meer details vind je hierover terug in ons privacy beleid

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x