Inschrijving infosessie

Het bijwonen van één van onze infosessies is de ideale manier om alles te vernemen over begeleid zelfstandig wonen in een Oak Tree huis. We geven er uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en je kan er uiteraard al je vragen stellen.

Infosessies in tijden van corona

Heb je thuis een computer, laptop, tablet of telefoon met internetconnectie, dan kan je deelnemen aan één van onze online infosessies. We vragen je wel om in te schrijven. Vul je gegevens in alsook de infosessie die je wil bijwonen. Na inschrijving krijg je van ons een mail met een link. Klikken op deze link brengt je naar de online omgeving waar je de presentatie live kan volgen, met beeld én geluid. Vragen kan je stellen via de chat of microfoon. We starten 15 minuten voor de eigenlijke infosessie, zodat je even kan wennen aan de online omgeving en we technische problemen kunnen oplossen.

Lukt dat voor jou echt niet, dan kan je via info@oaktreeprojects.be een telefonische infosessie aanvragen. We nemen dan contact met je op om een moment af te spreken.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x