Oak Tree vzw


Oak Tree vzw wil sociale uitsluiting voorkomen en betaalbaar inclusief wonen in een Oak Tree huis mogelijk maken voor zoveel mogelijk (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood. 

Daarbij heeft de vzw bijzondere aandacht voor minder kapitaalkrachtige kandidaat-bewoners en kandidaat-bewoners zonder netwerk. 

Je kan onze vzw op verschillende manieren steunen.

Steun gratis via Trooper

Om onszelf en onze naasten te beschermen zijn we deze periode meer dan ooit aangewezen op online shoppen. Met jouw aankopen online kan je Oak Tree vzw steunen, zonder één euro extra uit te geven.  

Toiletpapier, een nieuwe jogging om naar het (thuis)werk te gaan, wandelschoenen, eten laten leveren… Het kan allemaal via Trooper!

Troop mee voor Oak Tree vzw

Doe een gift

Geef onze minder kapitaalkrachtige bewoners een duwtje in de rug via een gift op het rekening nummer van de vzw: 

BE85 7360 5499 3206Word vrijwilliger

Je kan de handen uit de mouwen steken op verschillende manieren, zowel achter de schermen als bij onze activiteiten met de bewoners. 

Neem contact op via info@oaktreevzw voor meer informatie.

Word peter of meter

Leg samen met familie en vrienden voor de aankoop van een bewonersaandeel en steun zo een minder kapitaalkrachtige bewoner. 

Een bewonersaandeel kost € 2500.Organiseer een actie

Ook zonder De Warmste Week kan je een actie organiseren voor Oak Tree vzw.  Laat je inspireren door het fotoverslag van vorig jaar of door deze warme zomerse actie.

Neem contact op via info@oaktreevzw voor meer informatie.Oak Tree vzw

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x