Cohousing Negenhoek


Een  cohousing project op een site van 9000m² en op wandelafstand van zowel het station als het centrum van Kortenberg. Meer info over cohousing Kortenberg vind je op de site van Cohousing Projects.

Oak Tree Projects heeft hier 6 woonunits, deze zijn bewoond sinds zomer 2023.


Woonunit 1
31m²

Toegewezen
Woonunit 2
25m²

Toegewezen


Woonunit 3
36m²

Toegewezen


Woonunit 4
29m²

Toegewezen


Woonunit 5
26m²

Toegewezen


Woonunit 6
21m²

Toegewezen

Het Oak Tree huis

We kiezen uiteraard voor een bijna energie neutrale (BEN) studio's met gebruik van ecologische materialen en bijzondere aandacht voor akoestiek en ventilatie. Iedere woonunit krijgt vloerverwarming en zonnewering op het zuiden. De woonunits grenzen aan de binnentuin en aan het paviljoen waar de gemeenschappelijke ontmoetingsplaats is, coworking plek en atelier.De cohousing buurt

Wonen in een cohousing betekent wonen in een groot autoluw parkdomein, dicht bij het gemeenschappelijk paviljoen, met eetruimte, keuken, wasmachines, speelruimte, gastenkamers, coworking, atelier, etc. Er komt een grote gedeelde tuin, waarin zowel oud als jong zich kan uitleven.


De omgeving

Kortenberg ligt halverwege tussen Brussel en Leuven, op 14 km van Leuven en op 16 km van Brussel. Op wandelafstand rond Kortenberg vind je een glooiend landschap met uitgestrekte velden en de groene ruimte van de vallei van de Weesbeek en de Molenbeek.

Meer info over Kortenberg vind je op www.kortenberg.be.


Meer weten?

 Wil je meer weten? Bel of mail ons gerust je vraag. Of schrijf je in voor één van onze infosessies.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x