Cohousing Negenhoek


Een nieuw cohousing project op een site van 9000m² en op wandelafstand van zowel het station als het centrum van Kortenberg. Meer info over cohousing Kortenberg vind je op de site van Cohousing Projects.

In het Oak Tree huis komen zes studio's. Deze zullen klaar zijn voor bewoning tegen juni 2023.Studio 1
31m²

Toegewezen
Studio 2
25m²

Toegewezen


Studio 3
36m²

Toegewezen


Studio 4
29m²

Toegewezen


Studio 5
26m²

Toegewezen


Studio 6
21m²

Toegewezen

Het Oak Tree huis

We kiezen uiteraard voor een bijna energie neutrale (BEN) studio's met gebruik van ecologische materialen en bijzondere aandacht voor akoestiek en ventilatie. Iedere studio krijgt vloerverwarming en zonnewering op het zuiden.De cohousing buurt

Wonen in een cohousing betekent wonen in een groot autoluw parkdomein, dicht bij het gemeenschappelijk paviljoen, met eetruimte, keuken, wasmachines, speelruimte, gastenkamers, coworking, atelier, etc. Er komt een grote gedeelde tuin, waarin zowel oud als jong zich kan uitleven.


De omgeving

Kortenberg ligt halverwege tussen Brussel en Leuven, op 14 km van Leuven en op 16 km van Brussel. Op wandelafstand rond Kortenberg vind je een glooiend landschap met uitgestrekte velden en de groene ruimte van de vallei van de Weesbeek en de Molenbeek.

Meer info over Kortenberg vind je op www.kortenberg.be.


Meer weten?

Ben je al aan het dromen? Of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust je vraag. Of schrijf je in voor één van onze infosessies.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x