Cohousing Eksternaest

Eksterlaar (Deurne) is een rustige buurt in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad. In dit binnengebied komt cohousing Eksternaest. 


Oak Tree voorziet in deze cohousing een wooneenheid met 5 ruime privé studio's met zicht op de grote gemeenschappelijke tuin. Elke studio beschikt bovendien over een zuid gericht terras van maar liefst 8 of 11 m². Centraal wonen in een groene oase? Dan is cohousing Eksternaest beslist iets voor jou! 


Studio 1
38 m²
11 m² privé terras

Toegewezen
Studio 2
32 m²
8 m² privé terras

Toegewezen


Studio 3
32 m²
8 m² privé terras

Toegewezen
Studio 4
32 m²
8 m² privé terras

Toegewezen


Studio 5
27 m²
11 m² privé terras

Gereserveerd

De cohousing buurt

De cohousing buurt zal bestaan uit 23 wooneenheden, met veel gedeelde ruimtes: een coworking, een salon, een ontmoetingsruimte met ruime keuken, een wasplaats, een logeerkamer, een atelier en een grote tuin met zelfs een sauna en buitendouche.

Meer informatie vind je op de site van Cohousing Projects

Via de Facebook pagina van de bewonersgroep kan je al eens virtueel kennis maken met de buren.


De omgeving

Door de unieke ligging middenin de groene rand van Antwerpen heb je veel parken nabij gelegen. Zo kan je op een boogscheut genieten van het Boekenbergpark, het Te Boerlaarpark en het provinciaal domein Rivierenhof.

Station Antwerpen-Berchem ligt op fietsafstand. Van daaruit heb je een vlotte verbinding met alle grote steden in Vlaanderen. En met bus of tram sta je op een half uur in hartje Antwerpen.

Meer info over deze schat van Deurne vind je op www.schattenvandeurne/eksterlaar.


Meer weten?

Ben je al aan het dromen? Of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust je vraag. Of schrijf je in voor één van onze infosessies. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x