Cohousing De Okelaar


De cohousing buurt

De Okelaar is een woongemeenschap met 23 wooneenheden voor gezinnen en alleenstaanden, van alle leeftijden, die enerzijds ieder hun privéwoonst hebben en anderzijds willen meewerken aan een gemeenschap, gebaseerd op drie pijlers: ecologisch, sociaal en spiritueel. Spiritualiteit betekent voor De Okelaar bewust leven, met respect voor ieders levensbeschouwing, voor elke mens, en voor de aarde.

De Okelaar heeft uitgebreide gemeenschappelijke faciliteiten voor de cohousing bewoners, maar stelt deze ook open naar de buurt. Op die manier kan De Okelaar uitgroeien tot een gemeenschapscentrum in de dorpskern van Wolvertem, ter versterking van het sociale weefsel en het sociale leven.

Meer informatie kan je lezen op hun website www.okelaar.be , via hun facebookpagina of bekijk het prachtige filmpje met Oak Tree kandidaat-bewoner Samuel.

De Oak Tree woning heeft 3 zorgunits met mezzanine

Woonunit 1
19m² + 5m² mezzanine

Toegewezen


Woonunit 2
17.2m² + 6.7m² mezzanine

Toegewezen


Woonunit 3
17.2m² + 6.8m² mezzanine


De omgeving

De Okelaar bevindt zich in de dorpskern van Wolvertem, een deelgemeente van Meise. Er is een vlotte busverbinding naar Brussel en Londerzeel. Er zijn meerdere winkels en eetgelegenheden op wandelafstand. 

Op 15 minuten fietsen bereik je de Plantentuin van Meise, waar je heerlijk kan wandelen.


Meer weten?

Ben je al aan het dromen? Of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust je vraag. Of schrijf je in voor één van onze infosessies.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x