Cohousing Negenhoek

Cohousing Negenhoek

Een nieuw cohousing project op een site van 9000m² en op wandelafstand van zowel het station als het centrum van Kortenberg. Meer info over cohousing Kortenberg vind je op de site van Cohousing Projects.

In het Oak Tree huis komen zes studio's. Deze zullen klaar zijn voor bewoning tegen najaar 2021.

Studio 1 34m²

Nog vrij

Studio 2 30m²

Nog vrij

Studio 3 40m²

Toegewezen

Studio 4 35m²

Toegewezen

Studio 5 30m²

Toegewezen

Studio 6 25m²

Nog vrij

Het Oak Tree huis

We kiezen uiteraard voor een bijna energie neutrale (BEN) studio's met gebruik van ecologische materialen en bijzondere aandacht voor akoestiek en ventilatie. Iedere studio krijgt vloerverwarming en zonnewering op het zuiden.

De plannen zijn in volle ontwikkeling. Alles wordt nu in het werk gesteld om de bouwaanvraag voor te bereiden, ism met YATTA architectuur. Alle kandidaat-cohousers - dus ook de Oak Tree bewoners - kiezen nu de ligging van hun woning of studio en werken met de architecten de verdere inrichting uit.

De cohousing buurt

Wonen in een cohousing betekent wonen in een groot autoluw parkdomein, dicht bij het gemeenschappelijk paviljoen, met eetruimte, keuken, wasmachines, speelruimte, gastenkamers, coworking, atelier, etc. Er komt een grote gedeelde tuin, waarin zowel oud als jong zich kan uitleven.

De omgeving

Kortenberg ligt halverwege tussen Brussel en Leuven, op 14 km van Leuven en op 16 km van Brussel. Op wandelafstand rond Kortenberg vind je een glooiend landschap met uitgestrekte velden en de groene ruimte van de vallei van de Weesbeek en de Molenbeek.

Meer info over Kortenberg vind je op www.kortenberg.be.

Geïnteresseerd?

Meld je aan of kom naar onze volgende infosessie.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.