Cohousing Eksterlaar

Cohousing Eksterlaar

In Deurne Eksterlaar staat een cohousing in de startblokken. Eksterlaar is een rustige buurt, in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad.

Alles moet hier nog beginnen, dus dit is het ideale moment om in te stappen en jouw woonplek op maat mee vorm te geven, zowel voor je individuele Oak Tree studio als de volledige cohousing buurt. We voorzien zoals gewoonlijk 5 studio's met verschillende oppervlaktes, maar voor de rest ligt er nog niets vast.

Studio 1 25m²

Nog vrij

Studio 2 25m²

Nog vrij

Studio 3 35m²

Nog vrij

Studio 4 35m²

Nog vrij

Studio 5 40m²

Nog vrij

De cohousing buurt

De cohousing buurt zal bestaan uit een 20-tal woningen en appartementen, met ruime gemeenschappelijke delen (zoals een keuken, eetruimte, wassalon en noem maar op) en een grote gemeenschappelijke tuin.

Het resultaat van een eerste brainstorm met de groep

De eerstvolgende stap van de cohousing is de bewonersgroep uitbreiden en de architectuurwedstrijd uitschrijven voor het masterplan. Stap je nu in, dan maak je van bij de start deel uit van deze groep en kun je mee vorm geven aan het masterplan.

Meer info vind je op de site van Cohousing Projects of via de Facebook pagina van de groep.

De omgeving

Door de unieke ligging middenin de groene rand van Antwerpen heb je veel parken nabij gelegen. Zo kan je op een boogscheut genieten van het Boekenbergpark, het Te Boerlaarpark en het provenciaal domein Rivierenhof.

Station Antwerpen-Berchem ligt op fietsafstand. Van daaruit heb je een vlotte verbinding met alle grote steden in Vlaanderen. En met bus of tram sta je op een half uur in hartje Antwerpen.

De locatie in Deurne

Meer info over deze schat van Deurne vind je op www.schattenvandeurne/eksterlaar.

Geïnteresseerd?

Meld je aan of kom naar onze volgende infosessie.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.