Cohousing Burcht

Cohousing Burcht

Altijd al rustig willen wonen op een steenworp van 't Stad? Dan is cohousing Burcht iets voor jou. De projectgrond ligt in het 'Dorp aan de stroom' Burcht, vlak naast het Neuzenbergbos, op de linkeroever van de Schelde.

We voorzien zoals gewoonlijk 5 studio's met verschillende oppervlaktes.

Studio 1 30m²

Nog vrij

Studio 2 30m²

Nog vrij

Studio 3 35m²

Nog vrij

Studio 4 35m²

Nog vrij

Studio 5 40m²

Nog vrij

De cohousing buurt

De cohousing komt op een bebost terrein van maar liefst 1 ha en zal bestaan uit 30 woningen en appartementen van verschillende groottes, met daarnaast uiteraard heel wat gemeenschappelijke delen.

Cohousing Burcht ligt vlak naast het Neuzenbergbos

Meer info vind je op de site van Cohousing Projects.

De omgeving

Burcht is een deelgemeente van Zwijndrecht en telt zo’n zevenduizend inwoners. Vanuit Burcht bereik je vlot de stad Antwerpen via de fietserstunnel van Linkeroever. De afstand tussen de bouwgrond en de Meir is slechts 4 kilometer.

Daarnaast vind je op wandelafstand een bushalte die je op 5 minuten naar Antwerpen-Linkeroever brengt.

Dorp aan de stroom, op een steenworp van 't Stad

Burcht mag dan een klein dorp zijn, er leeft heel wat. Je leest er alles over op de site van Zwijnmedia, het online tv/mediakanaal, dat video-reportages uit de streek brengt.

Voor het meer officiële nieuws kan je terecht op de website van de gemeente Zwijndrecht.

Geïnteresseerd?

Meld je aan of kom naar onze volgende infosessie.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.