Project Winksele
Het project in Winksele op de hoek met de Dorpsstraat en de Warotstraat is een kleinschalig appartementsgebouw met 3 appartementen: 1 gelijkvloers en 2 duplex appartementen .  Het is geen cohousing zoals je gewoon bent van onze andere projecten.  

Wat is het dan wel? Het gebouw op de hoek van de Dorpsstraat en de Warotstraat maakt deel uit van een grotere site van De Smederij en Tweeperenboom. Zij delen een ecologische parktuin en speelbos. Inclusie vindt hier plaats via beide ondernemingen van De Smederij en Tweeperenboom en via de actieve dorpskern van Winksele zelf.

Oak Tree Projects verhuurt hier 1 duplexappartement.   De andere twee appartementen zijn ook bewoond.  In een latere fase kunnen er mogelijk nog bijkomende Oak Tree studio's op de site verhuurd worden.

Het duplexappartement op de eerste verdieping is niet rolstoeltoegankelijk.  Bestaat uit living met open keuken, badkamer, 1 aparte slaapkamer en parkeerplaats. Er is ook veel opbergruimte aanwezig.  Opp. van de studio is 65m². Huurprijs bedraagt 765€ met een EPC = BTweeperenboom: Zij ondersteunen mensen, organisaties en netwerken die fundamentele verandering nastreven.  De smederij:  Eetbar en bierbrouwerij

Met De Smederij willen ze een inspirerende plek in het dorp creëren waar mensen van verschillende generaties en doelgroepen elkaar kunnen ontmoeten.De buurtwerking heeft een facebook pagina waar ze al hun activiteiten op delen.

Duplex Appartement 1ste verdiep
zonder balkon
slaapkamer en badkamer bevinden zich op het tweede verdiep

geen lift aanwezig

beschikbaar vanaf 1 september 2023

 Oak Tree Project verhuurt het dupplex appartement wat hier in het geel is ingekleurd.  Het bevindt zich aan de straat kant op het eerste en tweede verdiep.

Plan van eerste verdiep:  Waar zich keuken en living bevinden. 

Geel is duplexapp. zonder balkon.  

Blauw is  duplexapp.met balkon.

Plan van tweede verdiep: waar zich de slaapkamer en badkamer bevinden.  

Geel is duplexapp. zonder balkon.

Blauw is duplexapp. met balkon.Enkele sfeerbeelden van de parktuin


Foto's van instagram De smederij.

Project Winksele

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x