Melkerijstraat


Renders en foto's: Denc!-studio

In Wachtebeke is een nieuw sociaal woonproject op komst. Het project wordt een primeur in Vlaanderen. Het is de eerste keer dat een Vlaamse gemeente eigen gronden inzet voor een woonproject voor een sociaal verhuurkantoor. De site wordt via een publiek-private samenwerking gerealiseerd door Revive, een Gentse vastgoedontwikkelaar, en Inclusio, een sociaal vastgoedfonds.

Oak Tree Projects zal hier 8 studio's verhuren voor het begeleid zelfstandig wonen van personen met een zorgvraag.Studio 1

Nog vrij
Studio 2

Nog vrij
Studio 3

Nog vrij
Studio 4

Nog vrij

Studio 5

Nog vrij
Studio 6

Nog vrij
Studio 7

Nog vrij
Studio 8

Nog vrij

Het woonproject

Compact en betaalbaar wonen gaat hier hand in hand met woonkwaliteit en wooninnovatie. De meerwaarde zit in de collectiviteit en in de inclusie. 

In het gebouw worden 8 Oak Tree studio's voorzien en 20 appartementen voor het sociaal verhuurkantoor Meetjesland. De 28 compacte woningen beschikken elk over privé buitenruimte, maar kunnen bovendien genieten van een grote gemeenschappelijke tuin en een buurthuis die mee vorm zal krijgen door de bewoners. 


De omgeving

De bebouwde kern van Wachtebeke heeft een doorsnede van 1,3 km. Alle voorzieningen van de gemeente bevinden zich dus op wandelafstand: van kleinhandel tot supermarkt, over bakker en slagerij, frituren en brasseries, post en cultuurcentrum, dokter en apotheek, tennis- en voetbalclub,... 

Het Provinciaal Domein Puyenbroeck biedt jong en oud alles voor een ontspannend, sportief of leerrijk dagje uit. 

Net vóór de site bevindt zich een fietspad.Geïnteresseerd?

Het bijwonen van één van onze infosessies is de ideale manier om alles te vernemen over begeleid zelfstandig wonen in een Oak Tree huis. We geven er uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en je kan er uiteraard al je vragen stellen.

De toegang is gratis, maar we vragen je wel in te schrijven.


Melkerijstraat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x