De Okelaar


Deze warme cohousing in Wolvertem is al bewoond. Je kan hier al komen proeven van de cohousing sfeer.

De Oak Tree woning is casco klaar en dient enkel nog ingericht te worden. We voorzien hier 3 zorgunits met alle comfort.

Zorgunit 1
18m² + 8,5m² mezzanine

Gereserveerd

Zorgunit 2
16m² + 11,5m² mezzanine

Nog vrij

Zorgunit 3
17m² + 8m² mezzanine

Toegewezen


De cohousing buurt

De Okelaar is een woongemeenschap met 23 wooneenheden voor gezinnen en alleenstaanden, van alle leeftijden, die enerzijds ieder hun privéwoonst hebben en anderzijds willen meewerken aan een gemeenschap, gebaseerd op drie pijlers: ecologisch, sociaal en spiritueel. Spiritualiteit betekent voor De Okelaar bewust leven, met respect voor ieders levensbeschouwing, voor elke mens, en voor de aarde.

De Okelaar heeft uitgebreide gemeenschappelijke faciliteiten voor de cohousing bewoners, maar stelt deze ook open naar de buurt. Op die manier kan De Okelaar uitgroeien tot een gemeenschapscentrum in de dorpskern van Wolvertem, ter versterking van het sociale weefsel en het sociale leven.


De omgeving

De Okelaar bevindt zich in de dorpskern van Wolvertem, een deelgemeente van Meise. Er is een vlotte busverbinding naar Brussel en Londerzeel. Er zijn meerdere winkels en eetgelegenheden op wandelafstand. 

Op 15 minuten fietsen bereik je de Plantentuin van Meise, waar je heerlijk kan wandelen.


Geïnteresseerd?

Het bijwonen van één van onze infosessies is de ideale manier om alles te vernemen over begeleid zelfstandig wonen in een Oak Tree huis. We geven er uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en je kan er uiteraard al je vragen stellen.

De toegang is gratis, maar we vragen je wel in te schrijven. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x