Cohousing Eksterlaar


Eksterlaar is een rustige buurt, in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad.

We voorzien 5 ruime zuidgerichte studio's met zicht op de grote gemeenschappelijke tuin. Elke studio beschikt bovendien over een zuidgericht privé-terras van maar liefst 11m². Centraal wonen in een groene oase? Dan is cohousing Eksterlaar beslist iets voor jou!

Studio 1
42m² (+ 11m² privé-terras) - rolstoeltoeg

Toegewezen

Studio 2
37,5m² (+ 11m² privé-terras)

Nog vrij

Studio 3
37,5m² (+ 11m² privé-terras) 

Nog vrij

Studio 4
37,5m² (+ 11m² privé-terras) 

Nog vrij

Studio 5
32 m² (+ 11m² privé-terras) 

Nog vrijDe cohousing buurt

De cohousing buurt zal bestaan uit 23 wooneenheden, met ruime gemeenschappelijke delen (zoals een keuken, eetruimte, wassalon en noem maar op) en een grote gemeenschappelijke tuin.

Meer info vind je op de site van Cohousing Projects of via de Facebook pagina van de groep.


De omgeving

Door de unieke ligging middenin de groene rand van Antwerpen heb je veel parken nabij gelegen. Zo kan je op een boogscheut genieten van het Boekenbergpark, het Te Boerlaarpark en het provinciaal domein Rivierenhof.

Station Antwerpen-Berchem ligt op fietsafstand. Van daaruit heb je een vlotte verbinding met alle grote steden in Vlaanderen. En met bus of tram sta je op een half uur in hartje Antwerpen.

Meer info over deze schat van Deurne vind je op www.schattenvandeurne/eksterlaar.


Geïnteresseerd?

Het bijwonen van één van onze infosessies is de ideale manier om alles te vernemen over begeleid zelfstandig wonen in een Oak Tree huis. We geven er uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en je kan er uiteraard al je vragen stellen.

De toegang is gratis, maar we vragen je wel in te schrijven. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x