Social Grow Sessions 2018

Social Grow Sessions

Een interactief begeleidingstraject voor sociale ondernemers die sociale impact willen koppelen aan financiële gezondheid.

De organisatie ligt in handen van de Sociale Innovatiefabriek, Social Enterprise NL en Johnson & Johnson bedrijven in de Benelux. Met dit traject willen zij de groeiende beweging van sociaal ondernemerschap steunen.

Oak Tree Projects één van de 14 geselecteerden voor de editie van 2018

Danaë vertelt: “Met 14 waren we. We volgden een traject van drie intensieve meerdaagse sessies, op inspirerende locaties.

We werden ondergedompeld in een bad van groei en sociale impact. We gingen aan de slag met de theory of change, pitching, branding, financiële planning en juridische vraagstukken. Het was een schitterend traject met als grote meerwaarde de ervaringsuitwisselingen met collega sociaal ondernemers.

Op 5 december mochten we alle opgedane kennis in praktijk brengen en onze onderneming presenteren bij Johnson & Johnson zelf. Als kers op de taart kunnen we nu gedurende drie maanden beroep doen op de ervaring en expertise van de ons toegewezen mentor.”

Ontdek alle deelnemers in deze video samenvatting. Wil je alleen de Oak Tree Projects samenvatting zien, scroll dan meteen door naar 4:29.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.