Qville in de kijker - maart 2019

Prachtige drone-beelden

We kregen van Heem, de projectontwikkelaar die voor ons bouwt in Qville, uitzonderlijke drone-beelden (zonder geluid). De beelden dateren van oktober 2018, maar geven zo'n mooi zicht op de werf, dat we ze je niet willen onthouden.

De meest recente foto's

Sindsdien is uiteraard al één en ander opgeschoten. We tonen je met veel trots de meest recente foto's (klik op een foto om ze te vergroten).

Op de eerste foto zie je hoe de binnenkant van een studio er nu uitziet, in dit geval studio 4. Het zonlicht krijgt vrij spel door de raampartij achteraan en doordat alles tot in de nok open is, beleef je een groot ruimtegevoel. In deze studio komt links de badkamer, in het midden het keukenblok, en rechts de trap naar de mezzanine. Via de plattegrond krijg je een idee hoe de andere studio's eruitzien.

Ook de buitenzijde schiet goed op. Het dakgebinte ligt er, de ramen en de isolatie zijn geplaatst, en binnenkort starten ze met de houten buitenbekleding. Wat het resultaat hiervan zal worden, zie je op de digitale afbeelding.

Wil je de werf van dit project zelf bezoeken? Kruis dan zondag 19 mei 2019 al aan in je agenda voor de Open Werven dag.

Geïnteresseerd?

Wil jij ook graag begeleid zelfstandig wonen op deze prachtige locatie? Studio 1 (rolstoeltoegankelijk), 2 en 3 zijn nog vrij. Sarah en Stéphanie kijken in ieder geval al uit naar wie hun Oak Tree buren zullen worden.

Studio 1 34,8m² rolstoeltoegankelijk

Nog vrij

Studio 2 26,1m² inclusief mezzanine

Nog vrij

Studio 3 29,5m² inclusief mezzanine

Nog vrij

Studio 4 36,5m² inclusief mezzanine

Stéphanie

Studio 5 36,5m² inclusief mezzanine

Sarah

Alles begint met het bijwonen van een infosessie. Daar geven we uitgebreid uitleg over onze dienstverlening, maken we tijd om al je vragen te beantwoorden én krijg je de kans een studio te reserveren.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.