Een betaalbare en inclusieve samenleving voor iedereen. Ook voor Hanne.

Help je mee?

Oak Tree Projects bouwt aan een betaalbare en inclusieve samenleving, door samen met bewoners, familieleden en sympathisanten Oak Tree huizen te bouwen, telkens in cohousing projecten, waar 4 of 5 personen met een ondersteuningsnood zelfstandig begeleid kunnen wonen.

Bouwen kost geld

Een Oak Tree huis bouwen kost geld. Dat geld lenen we bij een financiële instelling. Die financiële instelling verwacht wel dat wij ook zelf voor de nodige financiering zorgen. Voor elke studio in een Oak Tree huis, hebben we een startkapitaal nodig van 25 000 euro. Meestal wordt dit voorzien door de kandidaat-bewoners en hun familieleden, maar niet alle kandidaat- bewoners zijn even kapitaalkrachtig. Zoals Hanne*.

Hanne

Hanne is een straffe jongedame die de stap wil zetten naar een zelfstandig en onafhankelijk leven en dolgraag in ons eerste Oak Tree huis in Wijgmaal wil komen wonen. Hanne heeft de voorbije jaren wel een beetje geld gespaard, maar niet genoeg. Toch willen wij Hanne de kans geven om deel uit te maken van Wijg & Co.

(*Om privacy redenen is Hanne een schuilnaam.)

Help je mee?

Jij kan Hanne helpen door één aandeel te kopen. Als 6 peters of meters elk één aandeel kopen van 2500 euro, is het startkapitaal voor Hanne compleet. En kan zij met een gerust hart verder aftellen naar de dag dat haar studio klaar is.

Word peter of meter

Als peter of meter koop je één aandeel van 2500 euro, word je aandeelhouder categorie B van de coöperatieve vennootschap Oak Tree Projects cvba-so en maak je deel uit van de Algemene Vergadering. Je belegt in vastgoed en participeert in een mogelijke winst onder de vorm van een dividend. Je blijft op de hoogte via onze nieuwsbrief en ieder jaar nodigen we je uit op het ontmoetingsfeest met onze bewoners.

De datails kan je nalezen in het informatiedocument of in de volledige tekst van de statuten.

Instappen doe je via het instapformulier op deze website.

Deel deze oproep via Facebook

Kan je zelf geen aandeelhouder worden, dan nog kan je Hanne helpen door deze oproep te delen op Facebook.

Alvast bedankt

Met jouw hulp of investering zorg je ervoor dat ook minder kapitaalkrachtige personen met een handicap, zoals Hanne, betaalbaar en inclusief kunnen wonen en leven.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.