Laureaat De Bertjes 2018

De ondernemersprijs De Bertjes is een jaarlijkse award die innovatieve ondernemers een duwtje in de rug wil geven. Dit jaar werd Oak Tree Projects uit meer dan 100 inzendingen als één van de 15 laureaten geselecteerd.

VIP netwerkevent

Organisator Bert Van Wassenhove wil met de Bertjes volop inzetten op het leggen van contacten tussen ondernemers onderling, en tussen ondernemers en potentiële klanten en investeerders. Vóór de prijsuitreiking op 12 oktober was er dan ook de mogelijkheid tot het leggen van contacten tijdens een heus VIP netwerkevent.

Bezielster en oprichter van Oak Tree Projects, Danaë Van den bossche, was één van de 5 laureaten in de categorie Ideation: ik kreeg de kans een IT start-up, een collega ondernemer en twee experten uit de vastgoedsector te spreken. Er ontstonden spontaan ideeën tot samenwerking en intussen zijn er ook al vervolgafspraken vastgelegd. Deze gesprekken hebben zeker een zaadje geplant voor de verdere groei van Oak Tree Projects.

Mokhtar Alkhanshali

De Amerikaanse ondernemer Mokhtar Alkhanshali, oprichter van Port of Mohka Coffee, was voor het eerst in België, en deelde 's avonds zijn inspirerend verhaal over koffie en sociaal ondernemerschap met ons.

Sociaal ondernemerschap is het antwoord op de vraag hoe je tegelijk geld kan verdienen en een positieve impact op de wereld kan hebben, aldus Mokhtar. Dat kunnen wij alleen maar beamen. Sociaal ondernemen is de toekomst.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.