Infosessie regio Antwerpen

woensdag 20 februari om 19u

Infosessie regio Antwerpen

Oak Tree Projects bouwt al in Essen, maar we zijn klaar om uit te breiden naar de rest van de regio Antwerpen.

Concreet starten we in 2019 met het cohousing project Eksterlaar in Deurne. Eksterlaar is een rustige buurt, in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad.

Maar ook in de rest van de provincie Antwerpen staan nog een aantal inclusieve woonprojecten in de steigers.

Tijdens deze infosessie geven we uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in deze regio en maken we tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie, en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in de gezellige woning van één van onze kandidaat-bewoners, Balsakker 28, 2275 Lille.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Van het treinstation Herentals is het een half uurtje met bus 210 tot het dorp van Lille. Balsakker 28 ligt op 5 minuutjes wandelen van de bushalte. Meer informatie vind je op de website van De Lijn.

Met de auto

Neem op de E34 afrit 21 richting Lille (aan de rotonde de 2de afslag). Ter hoogte van restaurant De Brouwketel volg je rechts de Boskant tot op het einde. Daar ga je terug naar rechts. Balsakker 28 bevindt zich 250m verder op de rechterkant.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.