Infosessie regio Antwerpen

woensdag 8 mei om 19u

Infosessie regio Antwerpen

Oak Tree Projects bouwt al in Essen, maar we zijn klaar om uit te breiden naar de rest van de regio Antwerpen.

Concreet starten we in 2019 met het cohousing project Eksterlaar in Deurne. Eksterlaar is een rustige buurt, in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad.

Maar ook in de rest van de provincie Antwerpen staan nog een aantal inclusieve woonprojecten in de steigers.

Tijdens deze infosessie geven we uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in deze regio en maken we tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie, en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in de gezellige woning van Ivo Corbeels, op het Tomorrowland domein, Kleine Steylen 13, 2850 Boom.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

De dichtsbijzijnde bushalte is Boom Pastorijstraat, op 350 meter. Bus 182 (Boom-Aarstelaar-Groenplaats) brengt je zonder probleem heen en terug vanop de groenplaats in Antwerpen.

Met de auto

Neem afrit Boom op de A12 naar de Pierstraat. Sla rechts af naar de Predikherenhoevestraat. Op het einde rij je links de 's Herenbaan op. Vlak voor het einde rij je rechts de Nachtegaalstraat in. Een 10-tal meter voor de watertoren neem je het grindweggetje met de paaltjes met touw. Die weg brengt je tot aan de deur.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.