Infosessie regio Antwerpen

woensdag 19 juni om 19u

Infosessie regio Antwerpen

Oak Tree Projects bouwt al in Essen, maar we zijn klaar om uit te breiden naar de rest van de regio Antwerpen.

Concreet starten we in 2019 met het cohousing project Eksterlaar in Deurne. Eksterlaar is een rustige buurt, in de groene rand van Antwerpen, vlakbij het Boekenberg Park en op fietsafstand van Berchem Station en de bruisende stad.

Maar ook in de rest van de provincie Antwerpen staan nog een aantal inclusieve woonprojecten in de steigers.

Tijdens deze infosessie geven we uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in deze regio en maken we tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie, en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in De Hoeve, Mortselse Steenweg 29, Deurne. Voor toegang tot de zaal waar de infosessie doorgaat, steek je de parking over en ga je binnen langs de achterdeur.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Vanuit station Antwerpen-Berchem neem je tram 20 tot aan de Deurne de Villegasplein, op 200m van de zaal.

Met de auto

De locatie is te bereiken via de R11. Aan de Quick van Borsbeek neem je de Borsbeeksesteenweg richting Boekenbergpark. Aan het rond punt sla je rechts de Mortselsesteenweg in. De Hoeve bevindt zich aan je rechterkant. Er is een ruime parking aanwezig.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.