Infosessie Qville

zaterdag 23 maart om 10u

Infosessie Qville

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een gezellige woonbuurt mét buurthuis, zwemvijver en wellness? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning?

Dat kán, in het Oak Tree huis in Qville!

We geven tijdens deze infosessie uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en de studio's in het Oak Tree Huis in Qville, en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven voor de infosessie en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in café Onder den Toren, Nieuwstraat 47 te Essen.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Café Onder den Toren ligt op een kwartiertje wandelen van het station van Essen.

Met de auto

Neem afrit 4 Sint-Job-in-'t-Goor naar de N117 richting Essen/Kalmthout. Ter hoogte van het station van Essen, volg je rechts de stationstraat tot aan de kerk van Essen. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Café Onder den Toren bevindt zich recht tegenover de kerk.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.