Infosessie Qville

Infosessie Qville

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een gezellige woonbuurt mét buurthuis, zwemvijver en wellness? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning?

Dat kán, in het Oak Tree huis in Qville!

De infosessies voorjaar 2019 zijn inmiddels achter de rug. De data voor het najaar zijn nog niet gekend. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven voor de infosessie en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.
Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.