Infosessie vrijdag 4 mei 2018 om 19u

Infosessie

We geven uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Op voorhand inschrijven is nodig om je toegang tot het gebouw te geven. Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Praktische info

De infosessie gaat door op vrijdag 4 mei 2018 om 19u in de lokalen van Start it@KBC, in het grote KBC-gebouw, Prof. R. Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven. Kom binnen door de draaideur en wacht even aan het onthaal. We komen je daar ophalen.

LET OP : dit is in het hoofdgebouw van KBC, voorbij het Stadskantoor, en dus NIET het KBC kantoorgebouw vlak naast het station.Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Door werken zijn de publieke lift in het KBC-kantoor en de grote trap van het Martelarenplein naar het Professor Van Overstraetenplein afgesloten. Te voet bereik je het grote KBC-gebouw langs de kleinere trappen op de ring of via de hellende aansluiting (150 m verder richting provinciehuis).

Met de fiets

Je stalt je fiets in de ondergrondse openbare fietsenstalling. Er zijn drie ingangen: links van het stadskantoor, centraal aan het grote KBC-gebouw en rechts via de ondergrondse tunnel aan het provinciehuis.

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Leuven en het hoofdstation van de bussen liggen op 5 minuutjes wandelen.

Met de auto

Kom je toch met de auto, dan kun je parkeren in Parking De Bond op het Martelarenplein.