Oak Tree Projects bestaat één jaar

Oak Tree Projects cvba-so begon als een droom, ontpopte zich verder tot plan, en precies één jaar geleden werd onze coöperatie geboren, op 24 juli 2017. Het eerste jaar is voorbijgevlogen, was onvoorstelbaar boeiend en heeft ons nog meer gemotiveerd om onze droom verder na te streven: een betaalbare en inclusieve samenleving voor (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood.

We hebben het voorbije jaar heel wat gerealiseerd

Het verhaal van Oak Tree Projects begon in Wijg & Co (Wijgmaal), samen met een groep enthousiaste buurtbewoners. Zij hadden een gedeelde droom van toegankelijkheid, en wij zochten een plan om dit mogelijk te maken. Intussen bestuderen we met de groep Oak Tree bewoners de inrichting van de keukens, organiseren we fijne activiteiten, en nemen de Oak Tree bewoners al deel aan de activiteiten van de cohousing groep. In september gaan we met z'n allen mee op weekend met de volledige cohousing groep.

Toen we hoorden dat een gelijkaardig project zou starten in Kortenberg, ...

Lees verder

Onze toekomstige bewoners vieren met ons mee

Wij bouwen onze Oak Tree huizen samen met onze bewoners, hun familieleden en sympathisanten. Wij laten hen ook graag aan het woord over Oak Tree Projects.

"Iedereen verdient een plekje in de maatschappij. Door Oak Tree Projects voel ik mij welkom in deze gemeenschap."

"Zelfstandigheid voor mensen met een beperking en een uitgewerkt zorgplan, mooi is dat."

"Oak Tree Projects gaf het mooiste kado aan mijn dochter."

Lees meer

Dankjewel voor jullie steun

Alles wat we bereikt hebben is dankzij duizenden werkuren in de vroege ochtend, urenlange vergaderingen en zeer korte nachten, maar bovenal dankzij jullie steun.

Lees verder

Bouw je nog verder met ons mee?

Investeren in Oak Tree Projects betekent deel uitmaken van onze coöperatieve familie, en samen bouwen aan een inclusieve samenleving. Je kan al participeren vanaf 250 euro en ons zo helpen groeien, of peter/meter worden van Hanne, een minder kapitaalkrachtige bewoner.

Investeer mee

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.