De warmste week 2019 voor Oak Tree vzw

Wind, regen en koude temperaturen kunnen ons niet meer tegen houden, want wij krijgen het warm van alle acties die reeds werden opgestart voor Oak Tree vzw.

Lekkere verse wafeltjes

Karien, mama van toekomstige bewoonster Lotte in Wijg & Co bakt overheerlijke verse wafeltjes. We hebben deze reeds voorgeproefd en kunnen bevestigen dat ze heel erg lekker zijn. De wafeltjes zijn ideaal om mee te geven als vieruurtje in de boekentas, om uit te delen bij de collega’s, of gewoon om van te smullen thuis met bezoek (of alleen natuurlijk) bij de koffie en thee.

Je kan wafels bestellen via dit formulier of via info@oaktreevzw.be. Ophalen kan bij Karien thuis (regio Leuven), na afspraak, op zaterdag tussen 10h en 12h. Vanaf 6 pakken leveren we ook aan huis in de regio Leuven.

Warmathon Leuven

Melina, toekomstige buurvrouw en groot organisatietalent van het feestcomité in cohousing Wijg & Co startte een Oak Tree groep voor de Warmathon in Leuven. Er zijn al een aantal lopers ingeschreven vanuit Oak Tree Projects, Wijg & Co-bewoners en buren, en zelfs vanuit het gezellige naburige cohousing project Negenhoek. Dat wordt zonder meer een hele fijne loop- en wandeldag.

Wil je ook graag meelopen met de Oak Tree vzw groep in Leuven, schrijf je dan in vóór maandag 25 november. Dat kan via de webpagina van de Warmathon Leuven (gebruik de groepscode WIJG12710) of stuur een mailtje naar melina.de.troch@gmail.com.

Je kan natuurlijk ook individueel inschrijven voor een Warmathon in één van de andere steden.

Zathaton Overijse

In Overijse organiseren ze op donderdagavond 5 december dan weer een eigen versie van de Warmathon, namelijk de Zatathon. Op de nieuw aangelegde atletiekpiste te Overijse kan je rondjes lopen of gaan stappen met de Nordic Walkers. Je krijgt er de kans om te genieten van een hapje en een drankje. En blijf zeker even hangen voor de verrassingsact. Het belooft een spetterende avond te worden. Wij zijn nu al benieuwd naar de foto’s.

Je vindt alle informatie op de actiepagina Zatathon.

Deze actie is specifiek om de Oak Tree bewoners van cohousing Negenhoek te ondersteunen bij de inrichting van hun studio’s.

Wil jij ook een actie organiseren voor Oak Tree vzw in het kader van de Warmste Week? Dat kan via deze registratiepagina. We kijken uit naar jullie leuke en warme ideeën.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.