Dankjewel voor jullie steun

Alles wat we dit jaar bereikt hebben is dankzij duizenden werkuren in de vroege ochtend, urenlange vergaderingen en zeer korte nachten, maar bovenal dankzij jullie steun.

Cohousing Projects en Heem

Eerst willen we onze partners en leveranciers van cohousing projecten Cohousing Projects en Heem bedanken om steeds innovatief mee te denken met Oak Tree Projects, en fantastische nieuwe projecten aan te bieden waar we inclusief wonen mogelijk kunnen maken. Jullie verleggen mee een steen in de woonvormen van de toekomst in Vlaanderen.

De cohousing groepen

Ook de cohousing groepen verdienen een pluim. Wij werken ongelooflijk graag samen met jullie in het hele ontwerp van jullie droombuurt. En dankzij jullie voelen de Oak Tree bewoners zich welkom in de maatschappij.

Onze adviseurs

Alle contacten die we gehad hebben met investeerders, ervaringsdeskundigen en ge√Įnteresseerden zien wij als een verrijking waar we dankbaar voor zijn. Wij danken in het bijzonder onze mentor vanuit het startit@kbc programma, Vincent Diercxsens, onze adviseur vanuit de sector, Koenraad Depauw en onze marketing adviseur, Paul Daels. Hun kritische blik verplicht ons om steeds op zoek te gaan naar betere oplossingen.

Onze eerste financierder

De financierder van het eerste uur, Hefboom, verdient hier ook een plek. Zij hebben in ons project geloofd van bij de start. De zeer hoge standaarden en eisen van onze financierder heeft ons project naar een hoger niveau getild, en heeft ons de nodige middelen gegeven om te kunnen opstarten.

De bewoners en hun familie

Onze dankbaarheid gaat daarnaast uit naar onze bewoners en hun familieleden. Jullie ongelooflijke inzet en steun voor het project blijft ons steeds motiveren. Ik denk aan de aanwezigheid op de info sessies, de cohousing vergaderingen, jullie uitgebreide mond aan mond reclame en alle feedback om de oplossing van Oak Tree Projects nog meer op maat te maken. Oak Tree Projects groeit voor en door jullie bijdragen.

Onze aandeelhouders

Tot slot, richten wij ook graag een woord van dank aan al onze aandeelhouders. Dankzij jullie investering kunnen we blijven groeien en kunnen we onze sociale impact steeds vergroten. Samen kunnen we de droom realiseren van veel meer mensen voor inclusief onafhankelijk leven.

Wil jij ons ook steunen?

Wil jij ook mee onze impact vergroten en de droom van veel mensen met een ondersteuningsnood waar maken?

  • Je kan ons helpen met advies, met het verspreiden van onze boodschap of met praktische hulp. Dus heb je expertise in huis die ons project een boost kan geven, neem dan gerust contact met ons op om te zien hoe we die expertise kunnen omzetten naar sociale impact.
  • Je kan ons ook financieel steunen door te investeren in ons project. Als investeerder maak je deel uit van onze co√∂peratieve familie, en samen bouwen we aan een inclusieve samenleving. Je kan al participeren vanaf 250 euro en ons zo helpen groeien, of peter/meter worden van Hanne, een minder kapitaalkrachtige bewoner.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.