Buitengewone Algemene Vergadering 11 mei 2021

De Buitengewone Algemene Vergadering gaat door op dinsdag 11 mei 2021 om 11u in het kantoor van Notaris Lacquet te Herent. 

Maak je keuze

Voor een buitengewone algemene vergadering is een wettelijk quorum vereist. Daarom vragen we je om je keuze kenbaar te maken en de nodige acties te ondernemen

  • Wil je zelf aanwezig zijn, dan vraagt de notaris een recto-verso kopie van je identiteitskaart.
  • Kan je niet aanwezig zijn, dan is het nodig om een volmacht te geven aan een aandeelhouder van dezelfde categorie via dit formulier: Volmacht Buitengewone Algemene Vergadering. Weet je niet aan wie je een volmacht kan geven, laat de naam van de volmachthebber dan gewoon open. Wij zorgen dat je volmacht terecht komt bij een aanwezige aandeelhouder van dezelfde categorie.

Je mag de nodige documenten bezorgen via mail aan michele@oaktreeprojects.be.

Gebruik je hetzelfde mailadres voor meerdere aandeelhouders, vul dan voor iedere aandeelhouder een apart formulier in, ook voor minderjarige aandeelhouders.

De deadline voor het maken van je keuze is vrijdag 30 april 2021.  

Oak Tree Projects gebruikt deze gegevens enkel voor de buitengewone algemene vergadering. Meer details vind je hierover in ons privacy beleid.

Meer info

Meer informatie over deze buitengewone algemene vergadering kan je nog eens nalezen in de voorbereidende documentatie van de voorbije AV van 24 april 2021: Voorbereidende documentatie Algemene Vergadering 2021


  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x