Infosessie regio Leuven

woensdag 18 december 2019

Infosessie regio Leuven

We geven uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in de ruime regio rond Leuven en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie, je aan te melden voor toegang tot het gebouw en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in het zaaltje van brasserie Noordoever, Vaartkom 17A in Leuven.Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Met het openbaar vervoer

Vanuit het treinstation Leuven is het 15 minuutjes wandelen. Je kan ook vanuit bus 333, 335 of 630 nemen naar de Vaartkom en van daaruit is het nog 5 minuutjes wandelen.

Met de auto

Kom je toch met de auto, dan kun je parkeren in Parking Vaartkom op het Engels plein.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.