Infosessie regio Antwerpen

woensdag 18 september om 19u

Infosessie regio Antwerpen

Tijdens deze infosessie geven we uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten in de ruime regio rond Antwerpen en maken we tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven op de infosessie, en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door in De Hoeve, Mortselse Steenweg 29, Deurne. Voor toegang tot de zaal waar de infosessie doorgaat, steek je de parking over en ga je binnen langs de achterdeur.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Vanuit station Antwerpen-Berchem neem je tram 20 tot aan de Deurne de Villegasplein, op 200m van de zaal.

Met de auto

De locatie is te bereiken via de R11. Aan de Quick van Borsbeek neem je de Borsbeeksesteenweg richting Boekenbergpark. Aan het rond punt sla je rechts de Mortselsesteenweg in. De Hoeve bevindt zich aan je rechterkant. Er is een ruime parking aanwezig.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.