Infosessie Qville

Woensdag 23 oktober om 18u

Infosessie Qville

Ben je op zoek naar een plek waar je begeleid zelfstandig kan wonen? Wil je graag wonen in het groen, in een gezellige woonbuurt mét buurthuis, zwemvijver en wellness? En liefst in een kwalitatieve ecologische nieuwbouwwoning?

Dat kán, in het Oak Tree huis in Qville!

We geven tijdens deze infosessie uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en maken tijd om individuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Stuur een mailtje naar info@oaktreeprojects.be met vermelding van de namen van alle deelnemers.

Oak Tree Projects cvba-so gebruikt je naam en je mailadres om je in te schrijven voor de infosessie en je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven die voor jou interessant kunnen zijn. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.

Praktische info

De infosessie gaat door op het Qville domein, Hemelrijk 77 te Essen.Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Qville ligt op een kwartiertje wandelen van het station van Essen, op de lijn Antwerpen-Roosendaal.

Met de auto

Neem afrit 4 Sint-Job-in-'t-Goor naar de N117 richting Essen/Kalmthout. Volg de N117 tot de kruising met de Nieuwmoersesteenweg en sla linksaf. Volg deze weg tot aan het strijkatelier van het OCMW. Daar neem je links de Grensstraat. Na ongeveer 1,2 km ga je terug links naar Hemelrijk. Qville bevindt zich op de rechterkant.


Oak Tree Projects cvba-so gebruikt dit mailadres enkel om je op de hoogte te houden van Oak Tree initiatieven. We geven je gegevens nooit door aan derden en bewaren ze met de nodige beveiliging. Meer details hierover vind je terug in ons privacybeleid.