Iza

Begin november mochten we Iza verwelkomen in Qville. Na een week kregen we een uitgebreide mail waar we instant blij van werden. Iza ging akkoord om haar mail met jullie te delen. 
Het leven zoals het is ...Qville! 

Maandag 9 november 2020 

Goedemorgen, 

Het is nu een week dat ik in Qville ben. Het bevalt mij zeer! Ik moet geduld hebben voor mijn inrichting maar dat komt wel in orde geleidelijk aan.

Ik heb de geveltrap van Minoes bevestigd, het is te zeggen mijn broer, en het staat er mooi. Niet letten op de inrichting in huis, die is nog lang niet op punt. En voor mijn balkon-bloembakken moet ik nog iets bedenken en ook overleggen met Yorn of die buiten mogen staan in de winter.


Mijn lamp hangt in de living en het is een slimme lamp, maar het programmeren moet wachten tot Proximus langs is geweest (morgen).

De andere helft van de geveltrap heeft mijn broer binnen geplaatst, dan kan Minoes via twee routes naar de mezzanine. En mocht iemand aanbellen kan ze vanop veilige hoogte (in haar wereld) meekijken wat er aan de deur gebeurt. De keuken op de achtergrond is ook nog niet op punt, sorry voor de rommel! Maar de plantjes staan er leuk bij en dan knal ik zelf niet tegen de geveltrap… mooi hé… plantjes zijn gezond! 

Zaterdag heb ik de blaadjes van ons gemeenschappelijk gazon geraapt gebruikmakend van de verzamelpunten voor bladeren en takken. Het was echt genieten in het zonnetje, met een muziekje in de oren en mijn twee knijpers (van die knijpers dat sommige vuilnismannen hebben om kleine dingetjes van de grond te rapen) en mand struinend over het gazon terwijl Minoes heen en weer aan het sjezen is, naar mijn mening van blijdschap! 

Zondag was ook een prachtige dag! Choukri en Lisa organiseerden een aangename pannenkoeken middag in de buitenkeuken (coronaproof, mét mondkap en op afstand) en andere bewoners brachten drank en kleine hapjes mee. Daarna hebben we gekubbd, had ik nog nooit gedaan, maar is wel plezant. Ik hou van gezelschapsspelletjes en activiteiten samen. Ik heb er enorm van genoten en op aangename wijze kennisgemaakt met de andere bewoners, het is te zeggen, de kern van Qville. Ik kan mijn mond er niet over houden zo leuk dat ik het vond!

Bedankt om dit te mogen meemaken en om deel uit te mogen maken van deze mini-maatschappij. Ik ben hier echt wel tevreden!

Met vriendelijke Qville groeten,
Iza Pans

Iza

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x