Cohousing Burcht


Altijd al rustig willen wonen op een steenworp van 't Stad? Dan is cohousing Burcht iets voor jou. De projectgrond ligt in het 'Dorp aan de stroom' Burcht, vlak naast het Neuzenbergbos, op de linkeroever van de Schelde.

We voorzien 5 studio's met verschillende oppervlaktes.


Studio 1
29m²

Nog vrij

Studio 2
32m²

Gereserveerd

Studio 3
26m²

Nog vrij

Studio 4
36m²

Nog vrij


Studio 5
31m²

Nog vrijDe cohousing buurt

De cohousing komt op een bebost terrein van maar liefst 1 ha en zal bestaan uit 30 woningen en appartementen van verschillende groottes, met daarnaast uiteraard heel wat gemeenschappelijke delen.

Meer info vind je op de site van Cohousing Projects.


De omgeving

Burcht is een deelgemeente van Zwijndrecht en telt zo’n zevenduizend inwoners. Vanuit Burcht bereik je vlot de stad Antwerpen via de fietserstunnel van Linkeroever. De afstand tussen de bouwgrond en de Meir is slechts 4 kilometer.

Daarnaast vind je op wandelafstand een bushalte die je op 5 minuten naar Antwerpen-Linkeroever brengt.

Burcht mag dan een klein dorp zijn, er leeft heel wat. Je leest er alles over op de site van Zwijnmedia, het online tv/mediakanaal, dat video-reportages uit de streek brengt.

Voor het meer officiële nieuws kan je terecht op de website van de gemeente Zwijndrecht.


Geïnteresseerd?

Het bijwonen van één van onze infosessies is de ideale manier om alles te vernemen over begeleid zelfstandig wonen in een Oak Tree huis. We geven er uitgebreid uitleg over onze dienstverlening en onze projecten en je kan er uiteraard al je vragen stellen.

De toegang is gratis, maar we vragen je wel in te schrijven. 


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x