Academie

De Academie in Turnhout wordt een cohousing project. De (oude) Academie is gelegen op wandelafstand van het station én de grote markt, vlakbij CC De Warande. Hier woon je in het centrum van de stad, met een prachtige groene binnentuin. 


Voor wie?

We zoeken nog dit najaar huurders voor deze studio’s. We richten ons hier specifiek tot (jong)volwassenen met een ondersteuningsnood, die beschikken over (de goedkeuring van) een persoonsvolgend budget (PVB). Huurders met een beperking of een chronische ziekte die wel zelfstandig kunnen wonen, maar hierbij wat zorg of ondersteuning nodig hebben. Die op zoek zijn naar een warme omgeving, en die hun (begeleid) werk en/of hobby’s en netwerk hebben uitgebouwd in of rond Turnhout. Voor deze mensen vormen de studio’s echt een unieke opportuniteit.

Kijk binnen in deze unieke locatie. 


Oak Tree Projects voorziet in deze cohousing een wooneenheid met 4 ruime privé studio's. Hou je van een groene plek in de stad en van mensen om je heen, dan is cohousing Academie de ideale plek voor jou!


Studio 1
31 m²


Nog vrij
Studio 2
33 m²
Rolstoeltoegankelijk

Nog vrij
Studio 3
31 m²


Nog vrij
Studio 4
31 m²


Nog vrij

De cohousing buurt

De cohousing buurt zal bestaan uit 15 wooneenheden, met gemeenschappelijke delen zoals een buurthuis, atelier, sauna, speelruimte, zwembad en een prachtige groene binnentuin.

Meer info over dit project kan je terugvinden op de site van Heem.


De omgeving

Combineer de voordelen van een studio in de stad, met het weidse groen van een gemeenschappelijke tuin. 

Turnhout wordt bovendien omringd door een groene gordel van bossen, weiden, akkers en vennen, vanaf de oevers van het kanaal Dessel-Schoten tot de Nederlandse grens. Een uniek decor voor een centrumstad in Vlaanderen.

Meer info vind je op de website van de stad Turnhout.


Meer weten?

Ben je al aan het dromen? Of wil je meer weten? Bel of mail ons gerust je vraag. Of schrijf je in voor één van onze infosessies.
Academie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x